- Kontakt z nauczycielem
- Technologie produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych
- Działalność gospodarcza
- Język niemiecki zawodowy
Wędliniarz | Technologie produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych | Jadwiga Skrzypczak | jadwiga.skrzypczak@op.pl | ||||||
Wędliniarz | Działalność gospodarcza | Kazimiera Waśkowiak | kazimiera.waskowiak@cech-krotoszyn.pl | ||||||
Wędliniarz | Język niemiecki zawodowy | Elżbieta Celka | niemiecki.pkr@gmail.com |
Chłodzenie magazynowanie transport sur i prz mięsnych
Produkowanie tłuszczów topionych ucz.
1 - 2 Mechanizm rynkowy - rynek, popyt i podaż
3 Cechy i działanie gospodarki rynkowej
4 - 5 Działalność gospodarcza - zakładanie własnej firmy
6. ZADANIE 1 z działalności gospodarczej
8-9 Opodatkowanie działalności gospodarczej
10-11 Ubezpieczenia gospodarcze i społeczne
13-14 Wynagrodzenie - pojęcie, cechy i funkcje
15 Wynagrodzenie - dodatki do wynagrodzeń