- Kontakt z nauczycielem
- Bezpieczeństwo i higiena pracy w przemyśle mięsnym
- Podstawy technologii żywności
- Surowce i materiały pomocnicze w przemyśle mięsnym
- Przetwórstwo mięsa
- Język obcy w przemyśle mięsnym
Przetwórca mięsa | Bezpieczeństwo i higiena pracy w przemyśle mięsnym | Ryszard Ziajka | ryszard_ziajka@op.pl | ||||||
Przetwórca mięsa | Podstawy technologii żywności | Jadwiga Skrzypczak | jadwiga.skrzypczak@op.pl | ||||||
Przetwórca mięsa | Surowce i materiały pomocnicze w przemyśle mięsnym | Jadwiga Skrzypczak | jadwiga.skrzypczak@op.pl | ||||||
Przetwórca mięsa | Przetwórstwo mięsa | Ryszard Ziajka | ryszard_ziajka@op.pl | ||||||
Przetwórca mięsa | Język obcy w przemyśle mięsnym | Elżbieta Celka | niemiecki.pkr@gmail.com |