- Kontakt z nauczycielem
- Technika w produkcji piekarskiej
- Technologie produkcji piekarskiej
- Działalność gospodarcza
- Język niemiecki zawodowy
Piekarz | Technika w produkcji piekarskiej | Ryszard Ziajka | ryszard_ziajka@op.pl | ||||||
Piekarz | Technologie produkcji piekarskiej | Jadwiga Skrzypczak | jadwiga.skrzypczak@op.pl | ||||||
Piekarz | Działalność gospodarcza | Kazimiera Waśkowiak | kazimiera.waskowiak@cech-krotoszyn.pl | ||||||
Piekarz | Język niemiecki zawodowy | Elżbieta Celka | niemiecki.pkr@gmail.com |
Instrukcja pracy Wyposażenie zakładów piekarskich
06 20-egzamin-zawodowy-pisemny
almanach tom 6 wyposazenie techniczne
Urz. do wypieku i konfekcjonowania, linie produkcyjne
AUTOMATYZACJA PROCESÓW PRODUKCYJNYCH
Charakterystyka techniczna linii kombinowanej
Lina do produkcji chleba formowego.
Linia chleba przedstawiana na rysunku 3V
1 - 2 Mechanizm rynkowy - rynek, popyt i podaż
3 Cechy i działanie gospodarki rynkowej
4 - 5 Działalność gospodarcza - zakładanie własnej firmy
6. ZADANIE 1 z działalności gospodarczej
8-9 Opodatkowanie działalności gospodarczej
10-11 Ubezpieczenia gospodarcze i społeczne
13-14 Wynagrodzenie - pojęcie, cechy i funkcje
15 Wynagrodzenie - dodatki do wynagrodzeń