- Kontakt z nauczycielem
- Wyposażenie zakładów gastronomicznych
- Technologia gastronomiczna
- Język niemiecki w gastronomii
Kucharz | Wyposażenie zakładów gastronomicznych | Ryszard Ziajka | ryszard_ziajka@op.pl | ||||||
Kucharz | Technologia gastronomiczna | Jadwiga Skrzypczak | jadwiga.skrzypczak@op.pl | ||||||
Kucharz | Język niemiecki w gastronomii | Elżbieta Celka | niemiecki.pkr@gmail.com |
Akty prawne instytucje i słuzby ochrony pracy
Aparatura kontrolno - pomiarowa.
gastro-projekt_rozdz.3+reklmaTechnoblock
Instalacje techniczne w zakładzie gastronomicznym
Maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej kucharz
Metody i systemy zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej żywności.
Ogólne zasady kształtowania bezpiecznych i higienicznych warunków pracy
podst pojęcia związ z bhp w gastr.
Podstawowe zasady korzystania z urządzeń gastronomicznych
Postępowanie w razie zagrożenia bezpieczeństwa lub wypadku w zakładzie gastronomicznym Postępowan
Przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy,
Służby bhp,prawa i obowiązki pracownika i pracodawcy
srodki ochrony indywidualnej i zbiorowej
Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego książka