- Kontakt z nauczycielem
- Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
- Działalność gospodarcza
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
- Język niemiecki zawodowy
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii | Ryszard Ziajka | ryszard_ziajka@op.pl | ||||||
Działalność gospodarcza | Ryszard Ziajka | ryszard_ziajka@op.pl | ||||||
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem | Jadwiga Skrzypczak | jadwiga.skrzypczak@op.pl | ||||||
Język niemiecki zawodowy | Elżbieta Celka | niemiecki.pkr@gmail.com |
Plan dydaktyczny dla zawodu kucharz kl. III 2016
t06-2019-styczen-egzamin-zawodowy-pisemny_OKE
t06-2017-czerwiec-egzamin-zawodowy-pisemny_OKE
t06-2019-styczen-egzamin-zawodowy-praktyczny_OKE
t06-2018-czerwiec-egzamin-zawodowy-praktyczny_OKE
Plan dydaktyczny cuk kl. III Dxiałalność
13_Zakladanie_dzialalnosci_gospodarczej
Dokumentacja_dziaalnoci_gospodarczej__i_Podstawowa_problematyka_z_zakresu_podejmowania
Podejmowanie działalności gospodarczej
Podstawowe przepisy Prawa Pracy
Przepisy i zasady bezpieczeństwa i higieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej
informator_egzaminacyjny_czealadniczy_dla_zawodu_cukiernik (1)
egzamin 1 Dokumentacja działalności gospodarczej
egzamin 3 Przepisy BHP i ochrony p.poż
egzamin 4 Podstawowe Zasady Ochrony Środowiska
egzamin 5 Podstawowe Przepisy Prawa Pracy
egzamin6 Podstawowa problematyka Prawa Gospodarczego i Zarządzanie przedsiębiorstwem