- Kontakt z nauczycielem
- Technika w produkcji cukierniczej
- Technologie produkcji cukierniczej
- Działalność gospodarcza
- Język niemiecki zawodowy
Technika w produkcji cukierniczej | Ryszard Ziajka | ryszard_ziajka@op.pl | ||||||
Technologie produkcji cukierniczej | Jadwiga Skrzypczak | jadwiga.skrzypczak@op.pl | ||||||
Działalność gospodarcza | Ryszard Ziajka | ryszard_ziajka@op.pl | ||||||
Język niemiecki zawodowy | Elżbieta Celka | niemiecki.pkr@gmail.com |
Kurs cukiernik III 2021 plan dydaktyczny
Instrukcja pracy Technika cukiernik
informator_egzaminacyjny_czealadniczy Kalisz Cech cukiernik
MASZYNOZNAWSTWO baza pytań część ustna
MECHANIZACJA PRODUKCJI CIASTKARSKIEJ
piece cukiernicze, urz. do smażenia i pieczenia.
URZĄDZENIA DO GLAZUROWANIA krojenia, pakowania
Użytkowanie maszyn i urządzeń do wypieku i smażenia
almanach tom 6 wyposazenie techniczne
t04-2020-czerwiec-egzamin-zawodowy-pisemny
t04-2020-czerwiec-egzamin-zawodowy-praktyczny
t04-2020-styczen-egzamin-zawodowy-pisemny
t04-2020-styczen-egzamin-zawodowy-praktyczny
urządzenia do wypieku smażenia i konfekcjonowania
wytwarzanie wyrobów ciastkarskich